ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Η εταιρεία BFS Group απορροφώντας την εταιρεία Centronet συστάθηκε το 1994 με κύρια δραστηριότητα την παροχή όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών ενός σύγχρονου, πρότυπου «τηλεφωνικού κέντρου». Μέσα από το Call Center της εταιρείας παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες της σ’ ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με κύριο άξονα την πώληση και προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων.

Οι δυνατότητες της εταιρείας σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομή και τεχνολογικό εξοπλισμό έκαναν εφικτή τη μαζική διαχείριση και προώθηση χιλιάδων τηλεφωνικών επαφών σε καθημερινή βάση διευρύνοντας τόσο τις γνώσεις και την εμπειρία των στελεχών της όσο και το πελατολόγιό της, που σήμερα αριθμεί ένα σημαντικό αριθμό εταιριών υψηλού προφίλ στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Στα είκοσι δύο χρόνια λειτουργίας της η BFS Group αποτελεί το διακριτικό σήμα ενός ομίλου εταιρειών, με δραστηριότητες που εκτείνονται στο εμπόριο, την πώληση και προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων,  την προώθηση υπηρεσιών Υγείας, διατηρώντας σταθερή σχέση με τους πελάτες της, με κύριο άξονα τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του «τηλεφωνικού κέντρου» της εταιρείας.