ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Οι Πελάτες μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας!

Με αυτή την αρχή, η BFS Group αναπτύσσεται, βελτιώνεται, αναβαθμίζεται, εκσυγχρονίζεται, λειτουργεί.

Η BFS Group μέσα από την εξειδίκευση της εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών (outsourcing) προς εταιρείες και οργανισμούς, έχει επιτύχει να κατακτήσει μία από τις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα σε πρότυπα Call Centers, με κύρια δραστηριότητα την τηλεφωνική ανάπτυξη και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς της έχουν επιτρέψει να εμπλουτίσει τις γνώσεις και να αναβαθμίσει τις δυνατότητές της, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία σημαντικά έργα που της έχουν ανατεθεί.

Ανάμεσα στους πελάτες που την έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους, συγκαταλέγονται μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η Εθνική Τράπεζα στον τομέα των Πιστωτικών Καρτών, η Εθνική Τράπεζα στο Πρόγραμμα Συγκέντρωσης Οφειλών «Άρση Βαρών», η Marfin Bank (νυν Τράπεζα Πειραιώς), η CITIBANK, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Τράπεζα Πειραιώς, η Millennium Bank (νυν Τράπεζα Πειραιώς), η Αγροτική Τράπεζα (νυν Τράπεζα Πειραιώς), έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων τους.

Η BFS Group έχει συνάψει συνεργασίες και με κορυφαίες εταιρείες της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, όπως με τη VODAFONE, τη WIND, τη HOL, τη FORTHNET καθώς και με παρόχους στον τομέα των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, όπως Hellas Power, RemvaEna και ΗΡΩΝ προωθώντας αντιστοίχως προϊόντα και υπηρεσίες.

Σημαντική είναι και η εμπειρία της BFS Group στην πώληση, διαχείριση και προώθηση ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών μέσα από τη συνεργασία της με τις ασφαλιστικές Eurolife ERB και Ιnterasco.