Β2Β SALES

H BFS Group προωθεί Προϊόντα και Υπηρεσίες, σε ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών κλάδων, όπως αυτό των εναλλακτικών παρόχων ενέργειας, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, τραπεζικών και ασφαλιστικών προϊόντων. Στο  πλαίσιο  αυτό λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα προώθησης υπηρεσιών σε Β2Β και Β2C επίπεδο.

Η BFS Group έχοντας την  υποδομή να υποστηρίξει την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των Β2B πελατών της δημιουργεί ένα πρωτοποριακό project για τα ελληνικά δεδομένα με τελικό σκοπό τη μείωση σε όλα τα βασικά τα κόστη των επιχειρήσεων, όπως τηλεπικοινωνίες, ενέργεια και ασφαλειών.  

H εξειδικευμένη ομάδα του Cut Cost Services αποσκοπεί στη μείωση των εξόδων μιας επιχείρησης προσθέτοντας αξία στην αγορά, για να ολοκληρωθεί άρτια η μελέτη για την ανάγκη του πελάτη (επιχείρηση) ώστε να υπάρχει στοχευμένη λύση στη μείωση των εξόδων της.

Οι ανάγκες των επιχειρήσεων είναι λειτουργικού βεληνεκούς επομένως σε συνεργασία με το πλήθος των προϊόντων και των υπηρεσιών του ομίλου της BFS επιτυγχάνουμε τη μείωση πάνω από το 60% στα κόστη της επιχείρησης.